Som Formació online

Bonificació

Segons la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el Sistema de Formació Professional per a l'ocupació en l'àmbit laboral, totes les empreses que tinguin treballadors, que cotitzin per la contingència de formació professional dins del territori nacional, disposen d’un crèdit anual (no acumulable) per a la seva formació.

Aquesta disponibilitat de crèdit permet recuperar parcialment la inversió de formació realitzada per les empreses mitjançant bonificacions en els butlletins de la Seguretat Social, previ tràmit en l’aplicatiu de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo.

Nosaltres gestionem aquest tràmit sense cap cost addicional per als cursos que siguin bonificable.

Per poder sol·licitar la bonificació de curs (en els cursos que siguin bonificables) cal seguir els passos següents:

Un cop has realitzat la inscripció i has marcat el SÍ a la casella «bonificar el curs», rebràs un missatge electrònic amb 3 enllaços:

  • Contracte d’encàrrec d’organització de la formació: necessitem 2 originals signats pel representat legal de l’empresa.
  • RLT: En cas d’existir representació legal dels treballadors (RLT), lliurar-nos la resolució d’informe signat.
  • Fitxa d’empresa agrupada i fitxa del treballador: aquestes fitxes s’omplen en línia, necessitem rebre-les 12 dies abans de la data d’inici del curs.

Per tenir accés a la bonificació:

  • El participant ha de completar un mínim del 75% de l’acció formativa (tasques del curs).
  • L’import final a bonificar es notificarà a cada empresa per correu electrònic, conjuntament amb les indicacions per aplicar-la.
  • La formació requereix, per llei, un cofinançament de la formació per part de les empreses. Si tens dubtes sobre quina serà la quantitat bonificable, consulta’ns.

Per a qualsevol consulta contacta : formacioadistancia@cambrabcn.cat

Tens algun dubte?

934169300

sol·licita més informació

Vull rebre informació de les convocatòries

Enviar

Categories
Contacte

Direcció de contacte

Telèfon: 934169300

Email: formacioadistancia@cambrabcn.cat